YinYoga

En stillsam och meditativ yogaform som balanserar kropp och sinne.

Yinyoga är för alla. Det är en stillsam och meditativ yogaform som balanserar kropp och sinne. Här handlar det om ickegörande snarare än att göra. Att släppa taget om fysiska och mentala spänningar och blockeringar och i avslappning och medvetenhet återgå till det naturliga tillståndet av balans och harmoni.

 

Övningarna som är passiva och tillåtande till sin karaktär anpassas utifrån dina unika förutsättningar och behov. Vad just du behöver fysiskt, mentalt och energimässigt för att må bra. Genom långt hållna, stillsamma och inkännande positioner bearbetas de mer djupt liggande så kallade yin-vävnader som leder, ligament och bindväv på ett skonsamt och naturligt sätt för att förbättra kroppens rörlighet och flödet av livsenergi. I denna praktik kultiverar vi förmågan att vända uppmärksamheten inåt, möta oss själva och förhålla oss till det som är utan dömande eller analys. Det är ett utmärkt komplement till dynamisk yoga och annan fysisk aktivitet och ett fantastiskt sätt att finna ro i en intensiv tillvaro.

 

FAKTA
VAR:
 Spegelsalen.

NÄR: Tisdagar kl.17.30-19.00

DATUM: 28 augusti - 18 december (lov 20/10)

KONTAKT: Ann Pierson, annpiersondelfin@gmail.com

PRIS: 2850 kr för 17 ggr
ANMÄLAN: Din plats bokas genom att betala kursavgiften till konto i Länsförsäkringar Bank: 9022 20 729 99 eller genom swish 0708-767216. Ange ditt namn samt MOYIN. När betalningen är inne sänds ett kvitto som är bekräftelse för din kursplats.

Mäster Olofgården  

Svartmangatan 6, Gamla stan

111 29 Stockholm

08-10 20 19 

info@masterolofsgarden.se

Barn o ungdom 

0704-499953/54

fritidsklubben@masterolofsgarden.se

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Tack till:  

Domkyrkoförsamlingen, Domkyrkoförsamlingens lokalförening för barn- och ungdomsverksamhet
Gålöstiftelsen, Göran Lagervalls stiftelse
Helen Petres stiftelse, Helen Petrés stiftelse, Karin och Ernst August Bångs minne, Kulturförvaltningen Stockholm stad, Kungliga sällskapet Pro Patria, Lars Hiertas minne, Lindhés Advokatbyrå, Makarna Malmkvist, Mäster Olofsgårdens minnesfond, Oskar II och Drottnings Sophias guldminnesfond
, Stiftelsen Mäster Olofsgårdens hemgård, Kronprinsessan Margaretas Minnesfond, Prins Carl Gustafs stiftelse, Rotary Gamla stan
Stiftelsen Oscar Hirsch minne, Stiftelsen Oscar och Maria Ekmans donationsfond, Stiftelsen Solkatten
Storkyrkan, Södermalms stadsdelsnämnd, Åhlénstiftelsen, Åke Wibergs stiftelse, Äldreförvaltningen Stockholm stad

Vill du bidra till Mäster Olofsgårdens verksamhet - swisha valfritt belopp till 1230077321

Märk: bidrag