YinYoga

En stillsam och meditativ yogaform som balanserar kropp och sinne.

Yinyoga är för alla. Det är en stillsam och meditativ yogaform som balanserar kropp och sinne. Här handlar det om ickegörande snarare än att göra. Att släppa taget om fysiska och mentala spänningar och blockeringar och i avslappning och medvetenhet återgå till det naturliga tillståndet av balans och harmoni.

 

Övningarna som är passiva och tillåtande till sin karaktär anpassas utifrån dina unika förutsättningar och behov. Vad just du behöver fysiskt, mentalt och energimässigt för att må bra. Genom långt hållna, stillsamma och inkännande positioner bearbetas de mer djupt liggande så kallade yin-vävnader som leder, ligament och bindväv på ett skonsamt och naturligt sätt för att förbättra kroppens rörlighet och flödet av livsenergi. I denna praktik kultiverar vi förmågan att vända uppmärksamheten inåt, möta oss själva och förhålla oss till det som är utan dömande eller analys. Det är ett utmärkt komplement till dynamisk yoga och annan fysisk aktivitet och ett fantastiskt sätt att finna ro i en intensiv tillvaro.

 

FAKTA
VAR:
 Spegelsalen.

NÄR: Tisdagar kl.17.30-19.00

DATUM: 28 augusti - 18 december (lov 20/10)

KONTAKT: Ann Pierson, annpiersondelfin@gmail.com

PRIS: 2850 kr för 17 ggr
ANMÄLAN: Din plats bokas genom att betala kursavgiften till konto i Länsförsäkringar Bank: 9022 20 729 99 eller genom swish 0708-767216. Ange ditt namn samt MOYIN. När betalningen är inne sänds ett kvitto som är bekräftelse för din kursplats.

Mäster Olofgården  

Svartmangatan 6, Gamla stan

111 29 Stockholm

08-10 20 19 

info@masterolofsgarden.se

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Tack till:  

Stockholms stad, Gålöstiftelsen, Åhlénsstiftelsen, Åke Wibergs stiftelse, Kungliga sällskapet Pro Patria, Oscar och Maria Ekmans donationsfond, Stiftelsen Lars Hiertas minne, Helen Petrés stiftelse, Rotary Gamla stan, Stockholms domkyrkoförsamlings fonder, Domkyrkoförsamlingens lokalförening till barn och ungdom, Mäster Olofsgårdens bidragsfond, Kronprinsessan Margarethas minnesfond, Sällskapet för Makarna Malmqvists minne, Håkansson fond, Stiftelsen Mäster Olofsgården, Oskar II och Drottning Sophias guldbröllopsminne, Storkyrkan, Lindhés advokatbyrå, Stiftelsen Solkatten, Karin och Ernst August Bångs minne.  

Vill du bidra till Mäster Olofsgårdens verksamhet - swisha valfritt belopp till 1230077321

Märk: bidrag