top of page

Mäster Olofsgårdens Evenemang

Varje år anordnar Mäster Olofsgården evenemang för att bidra med gemenskap och delaktig men också tillgängliggöra kultur för alla Stockholmare.

 

Kulturnatten i april

Syftet med Mäster Olofsgårdens medverkan i Stockholm stads Kulturnatt är att bjuda på en oförglömlig kväll med ett rikt utbud av olika kulturella upplevelser för alla åldrar. Under årens lopp har vi välkomnat tusentals besökare denna kväll. En kväll som inte bara är en fantastisk upplevelse för våra besökare utan också en härlig kväll för gemenskap, för alla som på olika sätt är engagerade och delaktiga i Mäster Olofsgården. Läs mer.

 

MO Levande julkalender i december

Mäster Olofsgårdens Levande Julkalender bjuder på en kulturell upplevelse varje dag i december fram till jul, i ett fönster, runt om i Gamla stan. Kalendern lockar hundratals besökare varje kväll. Läs mer.

 

Gamla Stans loppet i september

Mäster Olofsgårdens springtävling i Gamla Stan är en härlig tradition för alla boende i Gamla Stan. De små springer runt Stortorget och de större i gränderna. Loppet arrangeras i samarbete med medlemsföreningen Storkyrkoflickorna /Storkyrkopojkarna och sedan tre år tillbaka med medlemsföreningen Hållbart och Lustfyllt Gamla stan.

bottom of page