top of page

MO DÖRRENS kreativa ledare

dennis.png

Dennis Vera

Jag heter Dennis ”the Menace” Vera och har breakat och dansat sedan Mästare med gruppen Grounded 2007, 1:a i Popping 2001och 2:a i Breaking solo 2004. Dessutom har jag även synts dansande i reklam, dansat i musikvideos samt medverkat i Riksteaterns uppsättningar. Jag ser fram emot att dansa med er elever på Mäster Olofsgården och ha kul samtidigt som vi utvecklas! Jag har undervisat barn och ungdomar sedan mitten av 00-talet.

Tina.png

Tina Axelsson

Jag som driver fotoatljén heter Tina Axelsson och är sedan 25 år verksam som fotograf och filmare med Stockholm som bas. Jag har varit på Dörren sedan starten och där jag var med och startade just Fotoateljén. Varmt välkomna i höst!

jenny.png

Jenny Palén

Jenny Palén är verksam konstnär och utbildad på Kungliga Konsthögskolan

johan.jpg

Johan Dahlgren

Johan Dahlgren är improvisationsskådespelare och teaterpedagog.

Han medverkar i föreställningar, undervisar och regisserar på bl.a. Stockholms Improvisationsteater. Johans kännetecken som  teaterledare är ett lekfullt och fantasirikt undersökande tillsammans med gruppen, där hela känsloregistret får ta plats och arbetar gärna fram föreställningar genom improvisation och devising.

Jesper Welander

Jesper Welander är etablerad musikproducent och låtskrivare med många års erfarenhet av den svenska musikbranchen. Han har skrivit musik till bland andra Ken Ring, Medina och Jan Johansen. 

Jesper har också medverkat ett flertal gånger som låtskrivare i Melodifestivalen.

Cecilia Öhrwall

Jag som driver Songlines är verksam som sångerska, sångpedagog och körledare sedan 30 år.

Jag har varit på Dörren sedan 10 år just i år! 

bottom of page